Наукова періодика України | Педагогічний дискурс | ||
Галус О. Організаційно-методичні умови практичної підготовки технологів харчової промисловості у коледжах / О. Галус, І. Очеретна // Педагогічний дискурс. - 2016. - Вип. 20. - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/0peddysk_2016_20_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Галус О. Організаційно-методичні умови практичної підготовки технологів харчової промисловості у коледжах / О. Галус, І. Очеретна // Педагогічний дискурс. - 2016. - Вип. 20. - С. 28-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/0peddysk_2016_20_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |