Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Грищенко А. М. Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану / А. М. Грищенко, Л. І. Удворгелі, Л. А. Михонік, Є. І. Ковалевська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Грищенко А. М. Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану / А. М. Грищенко, Л. І. Удворгелі, Л. А. Михонік, Є. І. Ковалевська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |