Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Грищенко А. М. 
Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану / А. М. Грищенко, Л. І. Удворгелі, Л. А. Михонік, Є. І. Ковалевська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_21
  Повний текст PDF - 350.366 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грищенко А.
  • Удворгелі Л.
  • Михонік Л.
  • Ковалевська Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грищенко А. М. Дослідження структурно-механічних властивостей безбілкового тіста з камедями гуару і ксантану / А. М. Грищенко, Л. І. Удворгелі, Л. А. Михонік, Є. І. Ковалевська // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 63-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грищенко Анна Миколаївна (технічні науки)
  • Удворгелі Лариса Іванівна (технічні науки)
  • Михонюк Лариса Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського