Наукова періодика України | Microbiological journal | ||
Левандовський Л. В. Особливості метаболізму дріжджів при їх рециркуляції в умовах спиртової ферментації мелясного сусла / Л. В. Левандовський, М. В. Бондар // Мікробіологічний журнал. - 2016. - Т. 78, № 1. - С. 44-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2016_78_1_6 Досліджено особливості метаболізму дріжджів Saccharomyces cerevisiae штаму М-5 за умов спиртового зброджування мелясного сусла підвищеної концентрації сухих речовин за періодичної та безперервної ферментації. У разі періодичної спиртової ферментації сусла концентрацією 27 % сухих речовин виявлено, що оптимальною є кількість засівних дріжджів на рівні 60 г/дм<^>3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Левандовський Л. В. Особливості метаболізму дріжджів при їх рециркуляції в умовах спиртової ферментації мелясного сусла / Л. В. Левандовський, М. В. Бондар // Мікробіологічний журнал. - 2016. - Т. 78, № 1. - С. 44-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/MicroBiol_2016_78_1_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |