Наукова періодика України Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України


Колотвіна С. В. 
Біотехнологія делікатесних м'ясних продуктів із свинини зі зниженим вмістом холестерину / С. В. Колотвіна, Н. Г. Машенцева, С. Д. Мельничук, Л. В. Баль-Прилипко. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2013. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2013_3_8
  Повний текст PDF - 1.314 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колотвіна С.
  • Машенцева Н.
  • Мельничук С.
  • Баль-Прилипко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колотвіна С. В. Біотехнологія делікатесних м'ясних продуктів із свинини зі зниженим вмістом холестерину / С. В. Колотвіна, Н. Г. Машенцева, С. Д. Мельничук, Л. В. Баль-Прилипко. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2013. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2013_3_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського