Наукова періодика України Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України


Ушаков Ф. О. 
Органолептична і дегустаційна оцінка ковбасних виробів / Ф. О. Ушаков, О. М. Якубчак, А. І. Тютюн, Н. І. Кос’янчук. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_4_24
  Повний текст PDF - 508.343 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ушаков Ф.
  • Якубчак О.
  • Тютюн А.
  • Кос’янчук Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ушаков Ф. О. Органолептична і дегустаційна оцінка ковбасних виробів / Ф. О. Ушаков, О. М. Якубчак, А. І. Тютюн, Н. І. Кос’янчук. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2016. - № 4. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2016_4_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ушаков Федір Олегович (ветеринарні науки)
  • Якубчак Ольга Миколаївна (ветеринарні науки)
  • Тютюн Анатолій Іванович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського