Наукова періодика України Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]


Головко М. П. 
Технологія м'ясних посічених виробів із викориcтанням напівфабрикату білково-мінерального / М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 189-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44%282%29__46
  Повний текст PDF - 722.271 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Серік М.
  • Головко Т.
  • Полупан В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Технологія м'ясних посічених виробів із викориcтанням напівфабрикату білково-мінерального / М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 189-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__46.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Серік Максим Леонідович (технічні науки)
  • Головко Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  • Полупан Валентин Вадимович (технічні науки)
  • Полупан Володимир Володимирович (1993–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського