Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Гонта І. А. 
Перспективи вирощування і переробки спаржі / І. А. Гонта, В. М. Гіджеліцький, В. А. Піддубний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 179-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_24
  Повний текст PDF - 1.324 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гонта І.
  • Гіджеліцький В.
  • Піддубний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гонта І. А. Перспективи вирощування і переробки спаржі / І. А. Гонта, В. М. Гіджеліцький, В. А. Піддубний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 179-186. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гіджеліцький Віталій Миколайович (технічні науки)
  • Піддубний Володимир Антонович (1965–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського