Наукова періодика України Наукові праці Національного університету харчових технологій


Момот Л. В. 
Розвиток факторингу в Україні / Л. В. Момот // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_15
Досліджено питання факторингу і факторингових послуг, визначено проблеми формування факторингу в Україні. Зазначено, що з точки зору фінансового забезпечення бізнесу факторинг - це не кредит, оскільки може надаватися без фінансування, що у принципі неможливо, коли мова йде про кредит. Основними конкурентними перевагами факторингу для покупців є можливість проведення розрахунків з постачальниками з відстрочкою платежу після реалізації товару (робіт, послуг) кінцевому споживачеві.
  Повний текст PDF - 340.171 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Момот Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Момот Л. В. Розвиток факторингу в Україні / Л. В. Момот // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 100-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського