Наукова періодика України | Наукові праці Національного університету харчових технологій | ||
Страшинський І. М. Стабілізація показників фаршів варених ковбас з використанням білоквмісної композиції / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, О. П. Фурсік // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 210-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_26 Зазначено, що стабілізація якості та здешевлення готової продукції за сучасних економічних умов є важливою проблемою для м'ясної промисловості. Для її вирішення використовуються білкові препарати та структуроутворювачі полісахаридної природи шляхом їх внесення у вигляді композицій із заданими властивостями. На основі літературних даних обгрунтовано доцільність заміни м'ясної сировини білоквмісною функціональною харчовою композицією у складі м'ясних систем. Доведено покращання функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей дослідних фаршів варених ковбас на основі використання функціональної харчової композиції та м'яса птиці механічного обвалювання. Встановлено раціональний рівень заміни основної сировини, який характерний для рецептури N 4. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Страшинський І. М. Стабілізація показників фаршів варених ковбас з використанням білоквмісної композиції / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, О. П. Фурсік // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 210-218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |