Наукова періодика України | Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету | ||
Косович О. В. Виробництво продукції м’ясопереробними підприємствами: рівень використання та оцінка потенціалу / О. В. Косович // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2015. - Вип. 14. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2015_14_34 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Косович О. В. Виробництво продукції м’ясопереробними підприємствами: рівень використання та оцінка потенціалу / О. В. Косович // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2015. - Вип. 14. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2015_14_34. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |