Наукова періодика України Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету


Косович О. В. 
Виробництво продукції м’ясопереробними підприємствами: рівень використання та оцінка потенціалу / О. В. Косович // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2015. - Вип. 14. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2015_14_34
  Повний текст PDF - 423.605 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Косович О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Косович О. В. Виробництво продукції м’ясопереробними підприємствами: рівень використання та оцінка потенціалу / О. В. Косович // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Економіка і менеджмент. - 2015. - Вип. 14. - С. 141-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_eim_2015_14_34.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського