Наукова періодика України | Проблеми системного підходу в економіці | ||
Горшкова Л. О. Особливості кейтерингу в організації мобільного ресторанного обслуговування / Л. О. Горшкова // Проблеми системного підходу в економіці. - 2017. - Вип. 6(1). - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSPE_print_2017_6%281%29__24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Горшкова Л. О. Особливості кейтерингу в організації мобільного ресторанного обслуговування / Л. О. Горшкова // Проблеми системного підходу в економіці. - 2017. - Вип. 6(1). - С. 134-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSPE_print_2017_6(1)__24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |