Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Сидоренко О. В. 
Напрями реформування галузі рибного господарства України / О. В. Сидоренко, В. П. Коротецький, Н. О. Боліла // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 176-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_19
  Повний текст PDF - 356.592 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сидоренко О.
  • Коротецький В.
  • Боліла Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сидоренко О. В. Напрями реформування галузі рибного господарства України / О. В. Сидоренко, В. П. Коротецький, Н. О. Боліла // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 176-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сидоренко Олена Володимирівна (технічні науки)
  • Сидоренко Ольга Володимирівна (технічні науки)
  • Сидоренко Олександр Вікторович (фармацевтичні науки)
  • Боліла Надія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського