Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Dimov I. Improvement of antioxidant potential of wheat flours and breads by addition of medicinal plants / I. Dimov, N. Petkova, G. Nakov, I. Taneva, I. Ivanov, V. Stamatovska // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 671-681. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_4_11 Проведене дослідження з метою визначення впливу двох трав'яних сумішей на властивості трав'яного хліба. Встановлено вплив трав на загальний вміст фенолів та антиоксидантну активність трав'яних сумішей, сумішей трав із борошном і трав'яного хліба. Використано дві трав'яні суміші (1 - чебрець, материнка і меліса; 2 - чебрець, материнка, меліса і гуньба) з пшеничним борошном для виробництва трав'яного хліба; екстракти зразків оцінювали чотирма методами: ABTS<^>+ Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dimov I. Improvement of antioxidant potential of wheat flours and breads by addition of medicinal plants / I. Dimov, N. Petkova, G. Nakov, I. Taneva, I. Ivanov, V. Stamatovska // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 671-681. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_4_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |