Наукова періодика України Управління економікою: теорія та практика


Комаренко І. С. 
Сутність поняття "конкурентоздатність підприємств" і його особливості для підприємств харчової промисловості України / І. С. Комаренко // Управління економікою: теорія та практика. - 2011. - 2011. - С. 251-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ue_2011_2011_18
  Повний текст PDF - 2.482 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Комаренко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Комаренко І. С. Сутність поняття "конкурентоздатність підприємств" і його особливості для підприємств харчової промисловості України / І. С. Комаренко // Управління економікою: теорія та практика. - 2011. - 2011. - С. 251-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ue_2011_2011_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Комаренко Ірина Сергіївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського