Наукова періодика України | Управління економікою: теорія та практика | ||
Комаренко І. С. Сутність поняття "конкурентоздатність підприємств" і його особливості для підприємств харчової промисловості України / І. С. Комаренко // Управління економікою: теорія та практика. - 2011. - 2011. - С. 251-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ue_2011_2011_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Комаренко І. С. Сутність поняття "конкурентоздатність підприємств" і його особливості для підприємств харчової промисловості України / І. С. Комаренко // Управління економікою: теорія та практика. - 2011. - 2011. - С. 251-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ue_2011_2011_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |