Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Korenets Yu. 
Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough / Yu. Korenets, Iu. Goriainova, R. Nykyforov, I. Nazarenko, O. Simakovа // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2%2810%29__5
Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання плодів чорноплідної горобини у технології виробів з пісочного тіста. Досліджено вплив добавки чорноплідної горобини на основний рецептурний компонент пісочного тіста - пшеничне борошно. Встановлено, що добавка чорноплідної горобини сприяє не лише підвищенню харчової цінності виробів з пісочного тіста, але й надає можливість поліпшити якість пісочного тіста.
  Повний текст PDF - 418.549 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Korenets Y.
  • Goriainova I.
  • Nykyforov R.
  • Nazarenko I.
  • Simakovа O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Korenets Yu. Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough / Yu. Korenets, Iu. Goriainova, R. Nykyforov, I. Nazarenko, O. Simakovа // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 25-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2(10)__5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Назаренко Ігор Петрович (технічні науки)
  • Назаренко Ірина Анатоліївна (технічні науки)
  • Назаренко Ірина Леонідівна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського