Наукова періодика України | Зернові продукти і комбікорми | ||
Бачинська Я. О. Шляхи підвищення біологічної цінності кондитерських виробів та вдосконалення технології виробництва печива з використанням шротів / Я. О. Бачинська, Т. А. Непочатих, Д. В. Бородай // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 3. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_3_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бачинська Я. О. Шляхи підвищення біологічної цінності кондитерських виробів та вдосконалення технології виробництва печива з використанням шротів / Я. О. Бачинська, Т. А. Непочатих, Д. В. Бородай // Зернові продукти і комбікорми. - 2013. - № 3. - С. 27-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2013_3_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |