Наукова періодика України Аграрна наука та харчові технології


Адамчук Л. О. 
Застосування меду в оздоровчому харчуванні / Л. О. Адамчук, О. І. Акульонок, Я. Бріндза // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 268-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_39
  Повний текст PDF - 540.876 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Адамчук Л.
  • Акульонок О.
  • Бріндза Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Адамчук Л. О. Застосування меду в оздоровчому харчуванні / Л. О. Адамчук, О. І. Акульонок, Я. Бріндза // Аграрна наука та харчові технології. - 2017. - Вип. 2. - С. 268-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2017_2_39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Адамчук Леонора Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського