Наукова періодика України Agricultural and resource economics: international scientific e-journal


Чередніченко О. 
Економічні аспекти виробництва та споживання м’яса та м’ясопродуктів / О. Чередніченко // Agricultural and resource economics: international scientific e-journal. - 2017. - Vol. 3, № 3. - С. 130-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/areis_2017_3_3_12
  Повний текст PDF - 676.445 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чередніченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чередніченко О. Економічні аспекти виробництва та споживання м’яса та м’ясопродуктів / О. Чередніченко // Agricultural and resource economics: international scientific e-journal. - 2017. - Vol. 3, № 3. - С. 130-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/areis_2017_3_3_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чередніченко Олексій Миколайович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського