Наукова періодика України Економічний вісник Донбасу


Колосова К. А. 
Дослідження стійкості переробних підприємств АПК / К. А. Колосова // Економічний вісник Донбасу. - 2013. - № 1. - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecvd_2013_1_29
Розглянуто сучасний стан визначення поняття стійкості стосовно діяльності підприємств. Запропоновано визначати стійкість підприємства як його здатність протистояти негативному впливу зовнішнього середовища на його діяльність. Розглянуто чинники змінюваності продажних цін продукції переробних підприємств АПК та вартості закупівельної сировини. Запропоновано показники продажної і закупівельної стійкості підприємства, що відображають перевищення ціною продукції її собівартості та максимально допустимою вартістю закупівельної сировини її поточної ціни. Проведено розрахунки рівня продажної і закупівельної стійкості м'ясопереробних підприємств, результати яких свідчать про актуальність спостереження рівня стійкості та прийняття заходів щодо його підтримки не нижче граничного рівня, що гарантує беззбиткову діяльність підприємства.
  Повний текст PDF - 342.809 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Колосова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Колосова К. А. Дослідження стійкості переробних підприємств АПК / К. А. Колосова // Економічний вісник Донбасу. - 2013. - № 1. - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecvd_2013_1_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського