Наукова періодика України Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг


Селютін В. М. 
Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону / В. М. Селютін, Б. О. Ноженко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 2. - С. 527-535. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_2_75
  Повний текст PDF - 200.167 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Селютін В.
  • Ноженко Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Селютін В. М. Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону / В. М. Селютін, Б. О. Ноженко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. - 2011. - Вип. 2. - С. 527-535. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/esprstp_2011_2_75.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Селютін Віктор Михайлович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського