Наукова періодика України Молодий вчений


Андреева С. С. 
Використання амілопектинових крохмалів в технології соусів солодких / С. С. Андреева // Молодий вчений. - 2016. - № 1(3). - С. 96-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_1%283%29__21
  Повний текст PDF - 247.381 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Андреева С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Андреева С. С. Використання амілопектинових крохмалів в технології соусів солодких / С. С. Андреева // Молодий вчений. - 2016. - № 1(3). - С. 96-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_1(3)__21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського