Наукова періодика України | Молодий вчений | ||
Андреева С. С. Використання амілопектинових крохмалів в технології соусів солодких / С. С. Андреева // Молодий вчений. - 2016. - № 1(3). - С. 96-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_1%283%29__21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Андреева С. С. Використання амілопектинових крохмалів в технології соусів солодких / С. С. Андреева // Молодий вчений. - 2016. - № 1(3). - С. 96-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_1(3)__21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |