Наукова періодика України Молодий вчений


Скирда О. Є. 
Товарознавчі аспекти якості майонезів та практичні підходи до надання їм антиоксидантних властивостей / О. Є. Скирда, Н. І. Черевична, Л. Є. Мамченко // Молодий вчений. - 2016. - № 3. - С. 272-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_3_64
  Повний текст PDF - 213.793 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скирда О.
  • Черевична Н.
  • Мамченко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скирда О. Є. Товарознавчі аспекти якості майонезів та практичні підходи до надання їм антиоксидантних властивостей / О. Є. Скирда, Н. І. Черевична, Л. Є. Мамченко // Молодий вчений. - 2016. - № 3. - С. 272-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_3_64.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черевична Наталія Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського