Наукова періодика України | Продовольчі ресурси | ||
Миколенко С. Ю. Дослідження впливу спельтового і гарбузового борошна на зміну споживчих характеристик хліба / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 228-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Миколенко С. Ю. Дослідження впливу спельтового і гарбузового борошна на зміну споживчих характеристик хліба / С. Ю. Миколенко, Я. В. Гезь // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 228-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_31. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |