Наукова періодика України Fisheries science of Ukraine


Янінович Й. Є. 
Енергетична цінність м’яса риб, вирощених у полікультурі / Й. Є. Янінович, Г. В. Качай, Т. М. Швець // Рибогосподарська наука України. - 2011. - № 2. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2011_2_20
  Повний текст PDF - 250.114 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янінович Й.
  • Качай Г.
  • Швець Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янінович Й. Є. Енергетична цінність м’яса риб, вирощених у полікультурі / Й. Є. Янінович, Г. В. Качай, Т. М. Швець // Рибогосподарська наука України. - 2011. - № 2. - С. 122-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rnu_2011_2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янінович Йосип Євстахійович (сільськогосподарські науки)
  • Швець Тетяна Михайлівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського