Наукова періодика України | Стандартизація. Сертифікація. Якість | ||
Скоротити кількість харчових відходів, застосовуючи стандарти ISO // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 3. - С. 43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2013_3_10 Бібліографічний опис для цитування: Скоротити кількість харчових відходів, застосовуючи стандарти ISO // Стандартизація. Сертифікація. Якість. - 2013. - № 3. - С. 43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2013_3_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |