Наукова періодика України Вісник аграрної науки Причорномор'я


Клаусен Е. 
Особливості датської системи безпечності харчової продукції / Е. Клаусен // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2(1). - С. 144-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_2%281%29__20
  Повний текст PDF - 264.629 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Клаусен Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Клаусен Е. Особливості датської системи безпечності харчової продукції / Е. Клаусен // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2(1). - С. 144-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_2(1)__20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського