Наукова періодика України Вісник аграрної науки Причорномор'я


Стріха Л. О. 
Вплив параметрів процесу кутерування на фізико-хімічні показники варених ковбасних виробів / Л. О. Стріха, О. М. Сморочинський, В. І. Крива, О. В. Кривчук // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2(2). - С. 126-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_2%282%29__18
  Повний текст PDF - 250.836 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Стріха Л.
  • Сморочинський О.
  • Крива В.
  • Кривчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Стріха Л. О. Вплив параметрів процесу кутерування на фізико-хімічні показники варених ковбасних виробів / Л. О. Стріха, О. М. Сморочинський, В. І. Крива, О. В. Кривчук // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2(2). - С. 126-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_2(2)__18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Стріха Людмила Олександрівна (1964–) (сільськогосподарські науки)
  • Сморочинський Олександр Михайлович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського