Наукова періодика України Вісник аграрної науки Причорномор'я


Господаренко Г. М. 
Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти / Г. М. Господаренко, С. П. Полторецький, В. В. Любич, В. В. Новіков, В. В. Желєзна, Н. В. Воробйова, І. Ф. Улянич // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 1. - С. 199-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2018_1_21
  Повний текст PDF - 317.501 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Господаренко Г.
  • Полторецький С.
  • Любич В.
  • Новіков В.
  • Желєзна В.
  • Воробйова Н.
  • Улянич І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Господаренко Г. М. Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти / Г. М. Господаренко, С. П. Полторецький, В. В. Любич, В. В. Новіков, В. В. Желєзна, Н. В. Воробйова, І. Ф. Улянич // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 1. - С. 199-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2018_1_21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Господаренко Григорій Миколайович (сільськогосподарські науки)
  • Полторецький Сергій Петрович (сільськогосподарські науки)
  • Любич Віталій Володимирович (сільськогосподарські науки)
  • Новіков Владислав Володимирович (економічні науки)
  • Воробйова Наталія Вікторівна (економічні науки)
  • Воробйова Наталія Василівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського