Календар

19 Травень 2015

Стартував ІХ Всеукраїнський фестиваль науки

Сьогодні, 19 травня 2015 року в Інституті електрозварювання ім. Є.О. Патона відбулося  відбулося урочисте відкриття ІХ Всеукраїнського фестивалю науки, який Національна академія наук України у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Національним центром «Мала академія наук України», галузевими академіями наук України, провідними університетами, громадськими академічними організаціями та зарубіжними партнерами проводить щорічно на відзначення Дня науки. До участі у заході долучилися фахівці Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського.

 

Оперативна інформація про нові надходження до фонду НБУВ

На порталі НБУВ створено новий інтерфейс для інформування користувачів про нові надходження до фонду НБУВ.  Користувачі мають можливість оперативно отримати інформацію про літературу, яка знаходиться у відкритому доступу (немає необхідності замовляти із книгосховища) у залі нових надходжень.

Оновлено інформацію про каталоги і путівники відділу газетних фондів

Архів науково-довідкових видань Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського поповнився електронною версією каталогу «Газети України 1951–1955 років у фондах Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського»