Календар

25 Жовтень 2017

Національна бібліотека України ім. В. І. Вернадського надає доступ до електронних продуктів на платформі Web of Science

Дата події: 
1-10-2017 до 31-12-2017

Національна бібліотека України ім. В. І. Вернадського надає доступ до передплачених електронних продуктів на платформі Web of Science. Доступ надається у читальних залах НБУВ.

Горбач Т.С. Inter pacem et bellum: Польща і Німецький орден у ХІІІ - на початку ХV cт.

В Інституті рукопису НБУВ вийшла друком монографія старшого наукового співробітника відділу джерелознавства Тимура Горбача: "Inter pacem et bellum: Польща і Німецький орден у ХІІІ - на початку ХV cт.".

Музична кирилична рукописна спадщина у фондах Інституту рукопису

24 жовтня  Інститут рукопису відвідали студенти першого курсу факультету музичного мистецтва КНУКІМ.  Під час екскурсії студенти ознайомились з історією, структурою та фондами Інституту рукопису. Майбутнім науковцям були представлені рідкісні музичні рукописи.

Наукова конференція Ради національних спільнот України та НБУВ «Проблеми відображення національних меншин України у вітчизняній книзі для дітей». Анонс

Дата події: 
27-10-2017

Рада національних спільнот України та Національна бібліотека України імені В.І.Вернадського за підтримки Міністерства культури України проводять 27 жовтня 2017 році о 14.00 наукову конференцію «Проблеми відображення національних меншин України у вітчизняній книзі для дітей» (м. Київ, Голосіївський пр., 3).

В Інституті архівознавства НБУВ відбулося чергове засідання Експертно-перевірної комісії НАН України

19 жовтня 2017 року на базі Інституту архівознавства НБУВ відбулося чергове засідання Експертно-перевірної комісії НАН України під головуванням директора інституту Лідії Яременко, на якому було розглянуто низку питань, пов’язаних з експертизою цінності архівних документів академічних установ, внесенням їх до Національного архівного фонду.