Календар

22 Грудень 2017

Виставка картин Наталі Мкртчян «Все буде добре!»

20 грудня 2017 р. в Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського (корпус НБУВ по вул. Володимирській, 62)  відбулося відкриття персональної виставки картин молодої української художниці Наталії Мкртчян «Все буде добре!».

Короткий звіт Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського про наукову діяльність у 2017 р.

У 2017 р. Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського (НБУВ) здійснювала дослідження за 11 науково-дослідними фундаментальними та прикладними темами (дев’ятьма відомчими, двома програмно-цільовими; чотири наукових проекти завершено) за такими основними науковими напрямами:

– теоретичні, методичні та інформаційно-технологічні проблеми управління знаннями в бібліотеках і формування фондів та бібліотечних баз знань, інтеграція та використання інформаційних ресурсів; розвиток національного інформаційного простору;

–  вивчення, збереження і видання  рукописної, книжкової та документальної спадщини України; створення національної бібліографії та біобібліографії, розвиток української біографістики;

–   проблеми розвитку інформаційного суспільства, глобальної інформатизації та соціальних комунікацій, інформаційної безпеки України.

Країна Вранішнього Сонця. До року Японії в Україні.

Дата події: 
19-12-2017 до 31-01-2018

Західна людина, яка потрапляє  у світ східної ментальності дивується як все сучасно, цікаво і налагоджено працює в тому світі. Традиції накопиченні століттями передаються з покоління у покоління. Набуті знання допомагають вдосконалювати, відшліфовувати, трансформувати здобутки відповідно потребам сьогодення.