Календар

29 Січень 2018

31 січня 2018 року (середа) – санітарний день

31 січня 2018 року (середа) у  Національній бібліотеці України імені В.І.Вернадського санітарний день.

 

 

«Київ на поштових листівках першої третини ХХ ст.»

Науково-методичний семінар з історії археології та мистецтвознавства України, – «Київ на поштових листівках першої третини ХХ ст.».

Електронна виставка архівних документів до 130-річчя від дня народження Бориса Ісидоровича Чернишова – видатного українського ученого-геолога і палеонтолога, академіка НАН України

Інститут архівознавства Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського презентує електронну виставку архівних документів до 130-річчя від дня народження Бориса Ісидоровича Чернишова – видатного українського вченого-геолога і палеонтолога, академіка НАН України, на якій експонуються 29 оригінальних документів з особового фонду вченого (ф. № 210, 265 справ за 1916–1950 рр.).

Міжнародна наукова конференція «Сто років академічної славістики в Україні: здобутки і перспективи»

Дата події: 
24-05-2018

24 травня 2018 р. у Національній бібліотеці України імені В.І.Вернадського відбудеться міжнародна наукова конференція, присвячена Дню слов’янської писемності і культури «Сто років академічної славістики в Україні: здобутки і перспективи». До участі запрошуються дослідники з усіх напрямів славістики і суміжних з нею дисциплін, викладачі, аспіранти, магістранти, журналісти, видавці.