Календар

29 Червень 2021

Перше засідання Ради безбар’єрності - у нашій бібліотеці

Дата події: 
29-06-2021

Зібрання відбулося за участі дружини Президента України Олени Зеленської під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Біографіка та біобібліографія – знаннєвий ресурс інтелектуального і духовного розвитку українського суспільства

У межах програми Міжнародної наукової конференції «Бібліотека. Наука. Комунікація. Від управління ресурсами – до управління знаннями» Інститут біографічних досліджень НБУВ організовує роботу спеціалізованої секції з проблем біографіки і запрошує до участі у ній науковців академічних установ, закладів вищої освіти, фахівців бібліотек, архіві та музеїв, які працюють у галузі біографічних досліджень, інтеграції біографічної інформації та поширення біографічних знань.

Тематичний випуск «Української біографістики», присвячений тридцятиріччю незалежності України

Дата події: 
29-06-2021 до 1-09-2021

Редколегія збірника наукових праць Інституту біографічних досліджень «Українська біографістика = Biographistica Ukrainica» розпочала підготовку тематичного випуску до 30-річчя незалежності України. Запрошуємо до співробітництва науковців академічних установ, закладів вищої освіти, фахівців бібліотек, архівів та музеїв, які працюють у галузі біографічних досліджень, інтеграції біографічної інформації та поширення біографічних знань.