Наукова періодика України | Економіка АПК | ||
Рябоконь В. П. Формування і розвиток виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова // Економіка АПК. - 2013. - № 6. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/E_apk_2013_6_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рябоконь В. П. Формування і розвиток виробничого потенціалу м’ясопереробних підприємств / В. П. Рябоконь, Ю. П. Шаповалова // Економіка АПК. - 2013. - № 6. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/E_apk_2013_6_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |