Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Колесніченко С. Л. Состояние воды в зависимости от физико-химической обработки / С. Л. Колесніченко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 45-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Колесніченко С. Л. Состояние воды в зависимости от физико-химической обработки / С. Л. Колесніченко // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 45-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |