Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Крусір Г. В. 
Екологічне маркування органічних м’ясних продуктів / Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А. В. Кіріяк, О. О. Чернишова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_14
  Повний текст PDF - 131.521 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крусір Г.
  • Короленко Л.
  • Кіріяк А.
  • Чернишова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крусір Г. В. Екологічне маркування органічних м’ясних продуктів / Г. В. Крусір, Л. І. Короленко, А. В. Кіріяк, О. О. Чернишова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Крусір Галина Всеволодівна (1965–) (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського