Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Безусов А. Т. Аналіз сучасних методів переробки томатів / А. Т. Безусов, О. В. Тоценко // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 45-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Безусов А. Т. Аналіз сучасних методів переробки томатів / А. Т. Безусов, О. В. Тоценко // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 45-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |