Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Mardar M. 
Microbiota of instant cereals and its change during storage / M. Mardar, M. Stateva, А. Yegorova, G. Evdokimova, I. Ustenko, S. Masanski // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 1. - С. 114-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_1_17
  Повний текст PDF - 765.279 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mardar M.
  • Stateva M.
  • Yegorova А.
  • Evdokimova G.
  • Ustenko I.
  • Masanski S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mardar M. Microbiota of instant cereals and its change during storage / M. Mardar, M. Stateva, А. Yegorova, G. Evdokimova, I. Ustenko, S. Masanski // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 1. - С. 114-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мардар Марина Ромиківна (технічні науки)
  • Устенко Інна Андріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського