Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Mardar M. Microbiota of instant cereals and its change during storage / M. Mardar, M. Stateva, А. Yegorova, G. Evdokimova, I. Ustenko, S. Masanski // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 1. - С. 114-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_1_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Mardar M. Microbiota of instant cereals and its change during storage / M. Mardar, M. Stateva, А. Yegorova, G. Evdokimova, I. Ustenko, S. Masanski // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 1. - С. 114-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_1_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |