Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Polischuk G. 
Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup / G. Polischuk, T. Sharahmatova, N. Breus, O. Bass, I. Shevchenko // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 2. - С. 71-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_2_10
  Повний текст PDF - 863.852 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Polischuk G.
  • Sharahmatova T.
  • Breus N.
  • Bass O.
  • Shevchenko I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Polischuk G. Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup / G. Polischuk, T. Sharahmatova, N. Breus, O. Bass, I. Shevchenko // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 2. - С. 71-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поліщук Галина Євгеніївна (1958–) (технічні науки)
  • Шевченко Ігор Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського