Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Polischuk G. Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup / G. Polischuk, T. Sharahmatova, N. Breus, O. Bass, I. Shevchenko // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 2. - С. 71-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_2_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Polischuk G. Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup / G. Polischuk, T. Sharahmatova, N. Breus, O. Bass, I. Shevchenko // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 2. - С. 71-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_2_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |