Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Biletsky E. Justification of the use of ostrich meat in the technology of chopped meat products / E. Biletsky, A. Zaparenko, A. Savytska, A. Grygorenko // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 4. - С. 21-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_4_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Biletsky E. Justification of the use of ostrich meat in the technology of chopped meat products / E. Biletsky, A. Zaparenko, A. Savytska, A. Grygorenko // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 4. - С. 21-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_4_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |