Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Biletsky E. 
Justification of the use of ostrich meat in the technology of chopped meat products / E. Biletsky, A. Zaparenko, A. Savytska, A. Grygorenko // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 4. - С. 21-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_4_5
  Повний текст PDF - 858.721 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Biletsky E.
  • Zaparenko A.
  • Savytska A.
  • Grygorenko A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Biletsky E. Justification of the use of ostrich meat in the technology of chopped meat products / E. Biletsky, A. Zaparenko, A. Savytska, A. Grygorenko // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 4. - С. 21-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_4_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського