Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Ghanbari Shendi E. Characteristics of Turkish extra olive oils according to the their fatty acid profile / E. Ghanbari Shendi, D. Sivri Ozay, M. T. Ozkaya // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 4. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_4_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ghanbari Shendi E. Characteristics of Turkish extra olive oils according to the their fatty acid profile / E. Ghanbari Shendi, D. Sivri Ozay, M. T. Ozkaya // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 4. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_4_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |