Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ghanbari Shendi E. 
Characteristics of Turkish extra olive oils according to the their fatty acid profile / E. Ghanbari Shendi, D. Sivri Ozay, M. T. Ozkaya // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 4. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_4_6
  Повний текст PDF - 1.178 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ghanbari Shendi E.
  • Sivri Ozay D.
  • Ozkaya M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ghanbari Shendi E. Characteristics of Turkish extra olive oils according to the their fatty acid profile / E. Ghanbari Shendi, D. Sivri Ozay, M. T. Ozkaya // Харчова наука і технологія. - 2019. - Т. 13, Вип. 4. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2019_13_4_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського