Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Telezhenko L. 
Mathematical design of polycomponent beverages with a balanced nutrient composition / L. Telezhenko, N. Dzyuba, A. Yеgorova, Y. Balandina // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_3
  Повний текст PDF - 1.332 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Telezhenko L.
  • Dzyuba N.
  • Yеgorova A.
  • Balandina Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Telezhenko L. Mathematical design of polycomponent beverages with a balanced nutrient composition / L. Telezhenko, N. Dzyuba, A. Yеgorova, Y. Balandina // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  • Дзюба Надія Анатоліївна (біологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського