Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Telezhenko L. Mathematical design of polycomponent beverages with a balanced nutrient composition / L. Telezhenko, N. Dzyuba, A. Yеgorova, Y. Balandina // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Telezhenko L. Mathematical design of polycomponent beverages with a balanced nutrient composition / L. Telezhenko, N. Dzyuba, A. Yеgorova, Y. Balandina // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 4-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |