Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Polishchuk V. 
Prospects of using glucose-fructose syrup in the riboflavin biotechnology / V. Polishchuk, O. Dugan // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 2. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_2_5
  Повний текст PDF - 854.006 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Polishchuk V.
  • Dugan O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Polishchuk V. Prospects of using glucose-fructose syrup in the riboflavin biotechnology / V. Polishchuk, O. Dugan // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 2. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_2_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського