Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Polishchuk V. Prospects of using glucose-fructose syrup in the riboflavin biotechnology / V. Polishchuk, O. Dugan // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 2. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Polishchuk V. Prospects of using glucose-fructose syrup in the riboflavin biotechnology / V. Polishchuk, O. Dugan // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 2. - С. 25-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |