Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Papchenko V. Fractionation of oil of a new line of sunflower seeds / V. Papchenko, T. Matveeva, V. Khareba, O. Khareba // Харчова наука і технологія. - 2021. - Т. 15, Вип. 3. - С. 71-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2021_15_3_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Papchenko V. Fractionation of oil of a new line of sunflower seeds / V. Papchenko, T. Matveeva, V. Khareba, O. Khareba // Харчова наука і технологія. - 2021. - Т. 15, Вип. 3. - С. 71-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2021_15_3_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |