Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Papchenko V. 
Fractionation of oil of a new line of sunflower seeds / V. Papchenko, T. Matveeva, V. Khareba, O. Khareba // Харчова наука і технологія. - 2021. - Т. 15, Вип. 3. - С. 71-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2021_15_3_10
  Повний текст PDF - 1.009 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Papchenko V.
  • Matveeva T.
  • Khareba V.
  • Khareba O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Papchenko V. Fractionation of oil of a new line of sunflower seeds / V. Papchenko, T. Matveeva, V. Khareba, O. Khareba // Харчова наука і технологія. - 2021. - Т. 15, Вип. 3. - С. 71-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2021_15_3_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського