Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Lebska Т. 
Preservation of rapana meat by the irradiation technology / Т. Lebska, L. Bal-Prylypko, T. Kovalinska, SakhnoV. SakhnoV., E. Mikhneva, Ye Bondarenko, O. Kravchenko, V. Bondarenko // Харчова наука і технологія. - 2021. - Т. 15, Вип. 3. - С. 120-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2021_15_3_15
  Повний текст PDF - 1.308 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Lebska Т.
  • Bal-Prylypko L.
  • Kovalinska T.
  • SakhnoV. S.
  • Mikhneva E.
  • Bondarenko Y.
  • Kravchenko O.
  • Bondarenko V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Lebska Т. Preservation of rapana meat by the irradiation technology / Т. Lebska, L. Bal-Prylypko, T. Kovalinska, SakhnoV. SakhnoV., E. Mikhneva, Ye Bondarenko, O. Kravchenko, V. Bondarenko // Харчова наука і технологія. - 2021. - Т. 15, Вип. 3. - С. 120-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2021_15_3_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Оксана Іванівна (сільськогосподарські науки)
  • Кравченко Олександр Васильович (1959–) (технічні науки)
  • Кравченко Олег Вікторович (технічні науки)
  • Бондаренко В'ячеслав Володимирович (1977–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського