Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Дорош Г. П. Мікробіологічна безпека хліба з поліпшувачами / Г. П. Дорош, О. І. Сковоринська, Н. М. Грегірчак // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дорош Г. П. Мікробіологічна безпека хліба з поліпшувачами / Г. П. Дорош, О. І. Сковоринська, Н. М. Грегірчак // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 61-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |