Наукова періодика України | Харчова промисловість | ||
Лебеденко Т. Є. Якість борошна: проблеми з огляду потужних виробництв борошняної продукції та підприємств HORECA / Т. Є. Лебеденко, Д. О. Жигунов, К. В. Хвостенко, Т. П. Дубкова // Харчова промисловість. - 2020. - № 28. - С. 74-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2020_28_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лебеденко Т. Є. Якість борошна: проблеми з огляду потужних виробництв борошняної продукції та підприємств HORECA / Т. Є. Лебеденко, Д. О. Жигунов, К. В. Хвостенко, Т. П. Дубкова // Харчова промисловість. - 2020. - № 28. - С. 74-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2020_28_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |