Наукова періодика України Харчова промисловість


Лебеденко Т. Є. 
Якість борошна: проблеми з огляду потужних виробництв борошняної продукції та підприємств HORECA / Т. Є. Лебеденко, Д. О. Жигунов, К. В. Хвостенко, Т. П. Дубкова // Харчова промисловість. - 2020. - № 28. - С. 74-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2020_28_11
  Повний текст PDF - 1.967 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лебеденко Т.
  • Жигунов Д.
  • Хвостенко К.
  • Дубкова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лебеденко Т. Є. Якість борошна: проблеми з огляду потужних виробництв борошняної продукції та підприємств HORECA / Т. Є. Лебеденко, Д. О. Жигунов, К. В. Хвостенко, Т. П. Дубкова // Харчова промисловість. - 2020. - № 28. - С. 74-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2020_28_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лебеденко Тетяна Євгеніївна (технічні науки)
  • Жигунов Дмитро Олександрович (1975–) (технічні науки)
  • Хвостенко Катерина Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського