Наукова періодика України Харчова промисловість


Кошак Ж. В. 
Влияние технологических параметров производства на качество комбикормов для рыб / Ж. В. Кошак, А. Э. Кошак // Харчова промисловість. - 2020. - № 28. - С. 103-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2020_28_14
Рассмотрено влияние технологических параметров производства комбикормов для рыб на биологическую полноценность комбикормов и их физические свойства. Установлено, что для сохранения биологически активных веществ в составе комбикорма для рыб влаготепловую обработку комбикорма, независимо от состава, следует проводить при температуре продукта не более 60 <$E symbol Р>С, экструдирование - при температуре продукта не более 100 <$E symbol Р>С, при этом физические свойства комбикорма обеспечат возможность напыления максимального количества жира, а величина отдельно взятой поры в грануле будет в среднем равна 426 мкм<^>2.
  Повний текст PDF - 1.302 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кошак Ж.
  • Кошак А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кошак Ж. В. Влияние технологических параметров производства на качество комбикормов для рыб / Ж. В. Кошак, А. Э. Кошак // Харчова промисловість. - 2020. - № 28. - С. 103-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2020_28_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського