Наукова періодика України | Кардиология: от науки к практике | ||
Чернышов В. А. Пищевые жиры и кардиоваскулярный риск / В. А. Чернышов, Л. И. Овчаренко, И. И. Ермакович // Кардиология: от науки к практике. - 2019. - № 1. - С. 46-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Konkp_2019_1_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Чернышов В. А. Пищевые жиры и кардиоваскулярный риск / В. А. Чернышов, Л. И. Овчаренко, И. И. Ермакович // Кардиология: от науки к практике. - 2019. - № 1. - С. 46-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Konkp_2019_1_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |