Наукова періодика України Кардиология: от науки к практике


Чернышов В. А. 
Пищевые жиры и кардиоваскулярный риск / В. А. Чернышов, Л. И. Овчаренко, И. И. Ермакович // Кардиология: от науки к практике. - 2019. - № 1. - С. 46-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Konkp_2019_1_6
  Повний текст PDF - 123.006 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чернышов В.
  • Овчаренко Л.
  • Ермакович И.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чернышов В. А. Пищевые жиры и кардиоваскулярный риск / В. А. Чернышов, Л. И. Овчаренко, И. И. Ермакович // Кардиология: от науки к практике. - 2019. - № 1. - С. 46-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Konkp_2019_1_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського