Наукова періодика України | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України | ||
Маркович І. І. Зміни мікробіологічних показників напівкопчених ковбас у процесі зберігання / І. І. Маркович. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2015. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2015_3_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маркович І. І. Зміни мікробіологічних показників напівкопчених ковбас у процесі зберігання / І. І. Маркович. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2015. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2015_3_18. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |